EMPRESA

Rayfe és una empresa familiar, que des de 1952 en el sector de la construcció, presta serveis en la província de València i en la resta d’ Espanya. Disposem d'un equip professional de constatada experiència en tota mena d’obres: reformes, nous habitatges, naus, estacions de serveis, piscines, rehabilitació, etc, garantint amb la nostra llarga trajectòria i bon saber fer, gran satisfacció al client.

Cal destacar de la nostra empresa el tracte personal i franc, així com el seguiment rigorós i responsable durant tot el desenvolupament de l’obra, en el qual es van rellevant els diferents professionals, de manera sincronitzada, per a realitzar el treball en el menor temps possible, amb la màxima qualitat i eficiència. En els nostres acabats som molt meticulosos i en tenim cura fins l’últim detall.

En els darrers anys, ens hem especialitzat en el sector de la reforma d’habitatges, així com en els de nova construcció, unifamiliars i xalets.
La majoria dels nostres clients són particulars que ens confien el seus projectes perquè, conjuntament i amb el nostre assessorament, la seua reforma o obra nova siga de la seua plena satisfacció.